ROTI TAKE AWAY

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 479 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Roti Take Away. Meer weten? Ontdek meer

23 sep 2022 om 21:36 Eten besteld maar nooit gekregen. Kregen alleen te horen 'het komt eraan' totdat ze dicht waren.
18 sep 2022 om 21:58 was allebei heerlijk
11 sep 2022 om 21:51 Na mijn bestelling geplaatst en betaald te hebben werden we gebeld door het restaurant dat ze niet bezorgen in Maarssen. Ze wilde bij uitzondering het komen brengen maar we besloten om het te gaan halen. Niet goed geregeld van thuisbezorgd.nl
4 sep 2022 om 22:25 Eten was heerlijk, de vega roti is ook erg betaalbaar, ik als student ben erg tevreden. De bezorgtijd is wel echt heel lang (90min). De 1e keer dat we hier bestelden was dit erg vervelend, maar als je bewust rekening ermee houdt is het oké.
29 aug 2022 om 22:27 Enorm lange bezorgtijd. Na bijna 2 uur werd het pas geleverd!!! Verschillende belofte gehad dat het er bijna was, nou niet dus!!! Roti smaakte nergens naar, spekkoek droog en smaakloos en bakabana 1 klomp vet. Eens maar nooit weer!!!
27 aug 2022 om 13:48 Bezorgtijd is wat langer vaak maar dan krijg je ook wel lekker eten! KHeb weer genoten van de roti
22 aug 2022 om 20:07 Het bezorgen duurde langer dan verwacht, maar het eten was zeer goed
19 aug 2022 om 21:21 Heb nog niks ontvangen. Wacht al 2 en half uur
15 aug 2022 om 18:20 Jammer jammer jammer, pindasoep was te zoet. Pom was erg zout en had niet de smaak zoals Pom behoort te zijn. Al met al zeer slecht. Inplaats van 5 stukjes kippevleugels, dat had ik besteld, kreeg ik 3 stukjes droge geroosterde kip. Zo jammer!!!!!
13 aug 2022 om 12:13 Het rook heerlijk. De saotovond ik tegenvallen. Het was dikke pap ipv soep . De roti was ok. De bami met kipsate lag de kipsate+saus op de bami deze was nat. Liever los serveren. De sambal was soort gele gel ipv verse madame Jeannet.niet heet.
7 aug 2022 om 11:35 Het eten was zoals gewoonlijk weer heerlijk! Zoveel smaak en ruim voldoende van alles. Superwarm toen het werd bezorgd en keurig binnen 3 kwartier!
31 jul 2022 om 19:03 Was goed maar bezorging was laat. Maar oke eten was lekker!!!