ROTI TAKE AWAY

ROTI TAKE AWAY Lekker & Snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 453 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Roti Take Away. Meer weten? Ontdek meer

9 mei 2022 om 22:58 20.00uur besteld. 21.30 telefonisch contact gehad. 22.30 geleverd. Doe dan geen bezorging…
15 apr 2022 om 21:32 Broodjes waren goed bereid, qua temperatuur hadden ze iets warmer mogen zijn. Broodjes waren vers en goed belegd. Zeker een aanrader
12 apr 2022 om 8:22 Aardige bezorger en lekker eten!
10 apr 2022 om 7:33 Heerlijk gegeten!
3 apr 2022 om 21:12 Het eten is altijd heerlijk en meestal redelijk snel bezorgd. Vanavond duurde het helaas bijna 2 uur en was de bestelling niet compleet (geen plaat bij de roti).
3 apr 2022 om 20:03 Ik wacht nog steeds op ons eten!!!! Om 17.40 besteld en het is nu na 8 uur!
1 apr 2022 om 20:32 Weer uitstekend - zoals altijd En vriendelijke en voorkomende behandeling
5 mrt 2022 om 21:40 Bezorgtijd was 55 minutien maar na 1 uur en 30 minuten werd het bezorgd. Er werd 25 minuten aanggeven dat de bestelling ieder moment bezorgd zou worden. Verder was het eten goed en lekker
26 feb 2022 om 19:34 Heerlijke vega maaltijd en enorm lieve geweldige bezorger. Aanrader, met name het broodje aardappel kouseband was verrukkelijk.
23 feb 2022 om 20:30 Was heel erg lekker en goed warm en een vriendelijke bezorger. Eten was een kwartier vroeger dan was aan gegeven maar dat vonden we zeker niet erg . Dus dat was zeer zeker geen probleem.
6 feb 2022 om 7:22 Het duurde dermate veel langer dan het aangegeven bezorgmoment, dat ik het eten zelf maar ben gaan ophalen. De bezorgkosten had ik overigens al wel betaald en heb ik niet terug gekregen.
5 feb 2022 om 21:53 Eten was heeeeerlijk:)Maar heb echt lang moeten wachten:(was super druk)